Dakkapellen | van modern tot klassiek

Investering van waarde

Fijn dat u belangstelling toont voor onze dakkapellen. De Poly – line is een investering met waarde. Uitmuntend van opbouw, gebruikte materialen, uitstraling en isolatiewaarde. Deze dakkapel is uniek door zijn naadloze polyester buitenzijde, de ma – nier van opbouw (waardoor er wezenlijk meer ruimte en licht overblijft) en door de doorlopende isolatie zonder koudebruggen.

Poly – line

De poly – line dakkapel kan op iedere gewenste maat geproduceerd worden, waarbij u zelf uw eigen sfeer, kleur en stijl bepaalt met alle denkbare sfeervolle en praktische opties. De dakkapellen worden in één dag geplaatst. Het type Poly – line dakkapel wordt geleverd met maar liefst 15 jaar garantie.

Uitvoeringen

De Poly – line is in 3 verschillende uitvoeringen te verkrijgen namelijk:

  1. Modern glad
  2. Natuurlijke structuur
  3. Sfeervolle schroten.

Verder heeft u de mogelijkheid uit verschillende typen boeidelen van een modern tot een klassiek uiterlijk. Standaard wordt dit type geleverd met functionele overstek van 150 mm rondom. De dakkapellen kunnen in vele ralkleuren en kleurencombinaties geleverd worden. De kozijnen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen, kleuren en opties. De binnenzijde van de dakkapel wordt standaard al afgewerkt met een witte (overschilderbare) structuurlaag en behoeft dus geen verdere afwerking meer.

Onze voordelen

  • Op maat gemaakt

  • Breedtes tot wel 8 meter mogelijk

  • Vele kleurencombinaties mogelijk

  • Binnen 1 dag geplaatst

  • 15 jaar garantie

Vrijblijvende offerte? Klik hier!