Zonwering | Stijlvol & Functioneel

Markiezen zijn functioneel en stijlvol en hebben een karakteristieke uitstraling

Waar andere soorten zonwering vooral functionele voordelen hebben en niet direct bijdragen aan de uitstraling van een huis, zijn markiezen juist op dit vlak een aanwinst voor uw woning. Naast zonwering, bieden markiezen namelijk een charmante en karakteristieke uitstraling die uw woning van een complete metamorfose voorziet. Door hun opvallende vorm brengen markiezen een romantische, en misschien zelfs nostalgische sfeer met zich mee. Toch passen markiezen minstens net zo goed op nieuwbouwhuizen als op oudere woningen.

Markiezen verminderen de inkijk vanaf buiten uitstraling en creëren privacy in de ruimtes waar u dit wenst, ook zorgen ze ervoor dat de temperaturen in uw woning niet oplopen. Daarnaast gaan ze verkleuringen van uw meubels door zonnestraling tegen!

Stel uw perfecte markies samen door zelf de kleur en dessin uit te kiezen. Ga voor de klassieke gestreepte variant of kies juist voor een moderne uitstraling met een effen doek in bijvoorbeeld zwart, antraciet of wit.

Vroeger in het jaar naar buiten met schuifwanden

Creëer je schaduwrijke plekken, houd je jouw woning koel en geef je het interieur de ‘finishing touch’. Daarnaast vergroot je de privacy in huis en heb je de mogelijkheid om energie te besparen.

Met schuifwanden en glaswanden kun je in de zomer maar ook in de herfst en in de winter van je tuin en terras genieten.

Controleer de temperatuur met zonneschermen

Ben jij op een zonnige dag ook het liefst de hele dag buiten? Met zonneschermen bepaal jij de hoeveelheid zonlicht en de temperatuur op jouw terras.

Zonneschermen bieden wij u aan in verschillende kleuren en motieven. Het creëert door een bepaalde kleur ook een bepaalde sfeer in huis.

Onze voordelen

  • 5 jaar garantie
  • Windvast tot windkracht 4
  • Bespaar op energie
Vrijblijvende offerte? Klik hier!