Over ons, Pronk Kozijnen

Wie zijn wij?

Pronk kozijnen is gespecialiseerd in de verkoop en montage van kozijnen, dakkapellen en markiezen voor de regio Den Haag en omstreken. Wij concentreren ons voornamelijk op de particuliere markt en kleinschalige projecten in midden Nederland.

In het contact met onze klanten luisteren we aandachtig naar hun wensen, bespreken met hun de mogelijkheden en brengen daarna schriftelijk een offerte uit met een vaste prijs. Let wel: deze offerte is vrijblijvend. Indien u dit wenst kunt u ook via deze website een offerte-aanvraag doen. De prijsopgave die u dan krijgt geeft echter een richtprijs, simpelweg omdat wij ter plaatse de situatie (nog) niet hebben kunnen inschatten.

Pronk kozijnen is officieel dealer van leverancier Profel. Deze fabrikant houdt zich al jaren bezig met de ontwikkeling en productie van kunststof, aluminium en houten raam- en deurprofielen. De ramen, deuren en schuifpuien voldoen alle aan de gestelde bouwkundige eisen en zijn volledig afgestemd op de Nederlandse markt.

Directe levering van de fabrikant Profel waarborgt een scherpe prijsstelling en een degelijk product. Profel heeft met haar vooruitstrevende profielsysteem aan de wieg gestaan van de gehele technologische ontwikkeling van hoogwaardige kunststof en aluminium profielen. En een eigen houten profielsysteem voor het vervaardigen van alle soorten kozijnen, ramen en deuren