Kunststof kozijnen | Comfort om van te dromen!

Profel past zich aan uw stijl aan!

Met onze moderne fabricagetechnieken kunnen wij alle mogelijke vormen aan. Daarnaast biedt Profel een ruim en gevarieerd assortiment toebehoren. Onze producten zijn bijgevolg een voortdurende prikkeling van uw creativiteit tijdens uw zoektocht naar het perfecte profiel. Wat ook de stijl van uw droomwoning is, Profel biedt u totale vrijheid van ontwerp. Profel gaat geen uitdaging uit de weg. Wij maken er een erezaak van om op alle vragen naar creatieve vormen – hoe uiteenlopend ook – een antwoord op maat te geven. Uiteraard blijven daarbij de technische prestaties van de profielen behouden.

Ook voor niet-alledaagse vormen kunt u bij Profel terecht. Wij beschikken over een onderzoeksafdeling waar onze specialisten voortdurend op zoek zijn naar nieuwe technieken om ramen en deuren in alle mogelijke vormen uit te voeren.

Korfbogen, inzethoeken, ronde ramen ovalen ramen, kruisverdelingen, gebogen lijnen, schuine lijnen en strakke lijnen. Bijna alles is mogelijk.

Duurzaamheid, uitstekende isolatie-eigenschappen en eenvoudig onderhoud … kunststof kan enkele niet te versmaden troeven op tafel gooien. Zeker wanneer u kiest voor kunststof ramen en deuren van Profel.

In dat geval bent u op elk vlak winnaar!

Wij maken onze producten immers allemaal zelf. Daarom zijn onze ramen en deuren stuk voor stuk technische hoogstandjes en leverbaar in elk gewenst decor (effen, houtnerfstructuur, houtimitatie, 2-kleurenuitvoering of ‘bicolor’).

Comfort om van te dromen!

Profel-ramen en -deuren zijn mooi, veilig, maar blinken toch vooral uit door het comfort. Concreet bieden onze producten een thermische en akoestische isolatie die maar zelden wordt geëvenaard.

Perfecte dichtingen

De 3-voudige rondomlopende dichtingen bieden een perfecte bescherming tegen alle invloeden van buitenaf.

  • buitendichting: voorkomt binnendringend vuil en regenwater
  • middendichting: zorgt voor een perfecte wind- en waterdichtheid en herstelt het meerkamersysteem
  • binnendichting: garandeert een uitzonderlijke extra geluidsisolatie

Onze voordelen

  • Duurzaam

  • Moderne fabricagetechnieken

  • Altijd op maat

  • Ruim en gevarieerd assortiment

  • Meer dan 20 jaar ervaring!

Vrijblijvende offerte? Klik hier!