Kunststof kozijnen | Comfort om van te dromen!

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig de meest geleverde soort kozijnen. Gelet op de voordelen van kunststof kozijnen is dat ook niet vreemd. Kunststof kozijnen zijn in de meeste gevallen gemaakt van PVC (polyvinchloride). Hierdoor zijn deze kozijnen zeer isolerend en vereisen ze weinig onderhoud. Nieuwe kozijnen van kunststof kunnen daardoor tot wel 50 jaar mee. Doordat het materiaal PVC bijna niet elektrostatisch is, trekken de kozijnen weinig vuil en stof aan en worden ze dus niet snel vies.

Isolatie

De goede isolatie zorgt ervoor dat er zo min mogelijk warmte ontsnapt en dat de kou buiten blijft. U kunt dus besparen op uw energie rekening. De goede isolatie heeft nog een voordeel: ook geluiden worden door deze kozijnen gedempt.

Veiligheid

Kunststof kozijnen zijn doorgaans veiliger dan houten kozijnen. Ten eerste werken kozijnen van kunststof brandvertragend, in tegenstelling tot houten kozijnen. Daarnaast kunnen kunststof kozijnen eenvoudig worden uitgebreid met inbraak werende maatregelen.

Ruim assortiment

Tegenwoordig heeft u heel veel keuze in kunststof kozijnen. Onze kozijnen zijn in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Bovendien kunt u ervoor kiezen de binnenkant van de kozijnen een andere kleur te geven dan de buitenkant. Voor liefhebbers van de klassieke houten look bestaan er tegenwoordig kunststof kozijnen met een houtpatroon. Deze hout-look ziet er vaak zo mooi uit dat de kozijnen niet van echte houten kozijnen te onderscheiden zijn. Deze kozijnen zijn bewerkt met speciale folie met een fraai houtnerf-patroon.
Een van de weinig nadelen van kunststof kozijnen is dat ze niet overgeschilderd kunnen worden.

Onze voordelen

  • Besparen op energie

  • Moderne fabricagetechnieken

  • Zorgen voor een veiliger huis

  • Ruim en gevarieerd assortiment

  • Meer dan 20 jaar ervaring!

Vrijblijvende offerte? Klik hier!